Privacybeleid

Gieter Slieter is zich ervan bewust dat u vertrouwen stelt in Gieter Slieter als bedrijf. Gieter Slieter ziet het als een verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina staat aangegeven welke gegevens Gieter Slieter verzamelt en waarom het dit doet.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Gieter Slieter. U dient zich ervan bewust te zijn dat Gieter Slieter niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan dit privacybeleid te accepteren.

Gieter Slieter respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u Gieter Slieter verschaft vertrouwelijk wordt behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

Gebruik van persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Wanneer u e-mail of andere berichten naar Gieter Slieter verzendt, is het mogelijk dat zij die berichten bewaart. In enkele gevallen vraagt Gieter Slieter naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het o.a. mogelijk uw vragen en verzoeken te verwerken en te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Gieter Slieter of van een derde partij. Gieter Slieter combineert deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waarover zij eventueel beschikt.

Cookies

Gieter Slieter verzamelt gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in het profiel van haar klanten. Zo kan zij haar diensten hierop afstemmen. Deze website maakt gebruik van "cookies" om te helpen analyseren hoe bezoekers de website gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van Gieter Slieterr of van een derde partij. Gieter Slieter gebruikt deze informatie tevens om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteiten en internetgebruik.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services op de Gieter Slieter website en/of andere websites niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden

Gieter Slieter verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij zij vooraf uw toestemming heeft gekregen.

Derden

Uw persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld. Gieter Slieter-medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen of uitschrijven persoonsgegevens

Gieter Slieter biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan Gieter Slieter is verstrekt. Als u uw gegevens wilt aanpassen of uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met Gieter Slieter opnemen. Zie onderstaand de contactgegevens.

Vragen en feedback

Gieter Slieter controleert regelmatig of zij aan dit privacybeleid voldoet. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact opnemen met Gieter Slieter, Stationstraat 13A, 9461 GP Gieten. E-mail: info@gieterslieter.nl.

Assortiment

Openingstijden

  • Maandag: 13:00 - 18:00
  • Dinsdag: 09:00 - 18:00
  • Woensdag: 09:00 - 18:00
  • Donderdag: 09:00 - 18:00
  • Vrijdag: 09:00 - 20:00
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Contact

Stationsstraat 13A | 9461 GP
Gieten | KVK: 74205218
06 108 907 59 | info@gieterslieter.nl

Volg ons op: Instagram Untappd